WTW-hoog rendement unit

Deze luchtbehandelingskast staat klaar in ons magazijn om geleverd te gaan worden. Deze kast is geschikt voor een buitenopstelling en voorzien van aanzuigkap en afblaaskap welke los worden meegeleverd op de kast.

Deze WTW-unit is zeer compact en voorzien van hoog rendement tegenstroomwisselaar waardoor rendementen tot ver boven de 90% mogelijk zijn (afhankelijk van de condities). Verder is deze WTW voorzien van een plug & play regeling en kan deze direct via een uniek IP-adres worden uitgelezen. In de kast is tevens een buitenluchtklep aangebracht om eventueel bevriezingsgevaar van de ingebouwde warm water naverwarmer te voorkomen. De EBM-Papst plugfan ventilatoren voldoen aan de laatste eisen voor wat betreft energiezuinigheid en rendement.

Verder bieden wij als Lucht & Ventilatie ook de in bedrijf stelling op locatie aan, zo ontzorgen we de installateur zoveel mogelijk. Waar sommigen leveranciers tegen lange levertijden aanlopen hebben we er hier bij Lucht & Ventilatie gelukkig nog niet heel veel last van en kunnen we nagenoeg altijd wel aan de gewenste levertijd voldoen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085 130 48 20 of info@luchtenventilatie.nl Op onze website www.luchtenventilatie.nl vindt u de producten en kunt u na het eenmalig registreren direct de netto prijzen zien en uw bestellingen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.