Over Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie B.V. biedt een breed assortiment aan luchttechnische componenten en toebehoren voor alle projecten rondom ventilatie. Van een luchtbehandelingskast (zoals een luchtbehandelingskast met warmtewiel) en WTW-unit (met WTW-ventilator) tot en met roosters voor afzuiging. Onze producten zijn van A-kwaliteit en zijn afkomstig van gerenommeerde producenten. Op die manier bent u verzekerd van een goede en betrouwbare werking. Creëer een fijn binnenklimaat met de juiste ventilatie van Lucht & Ventilatie. Bijvoorbeeld kanaalventilatoren, een kanaalverwarmer/-koeler of volumeregelaar nodig? Van deze en vele andere ventilatieproducten hebben wij een uitgebreide voorraad.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Selecteer en bestel uw ventilatiesysteem of -onderdelen. Wij nemen contact op en streven ernaar de door u gevraagde levertijd te behalen. Stuur een offerteaanvraag en wij leveren een vrijblijvende offerte op. Een advies of bezoek op locatie is ook mogelijk. Met onze snelle levertijd zijn uw ventilatieproducten binnen de kortste keren bij u op locatie. U kunt uw onderdelen gratis afhalen bij ons magazijn in Kaatsheuvel of een voordelige prijs per levering betalen.

Ons assortiment ventilatieonderdelen

Lucht & Ventilatie B.V. is een jonge onderneming met 20 jaar ervaring gespecialiseerd in advies en de verkoop van luchtbehandelings- en ventilatiecomponenten, oftewel ventilatieonderdelen. Dit betreft alle appendages vanaf de luchtbehandelingskast of WTW-unit tot en met het inblaasrooster.

Het complete leveringsassortiment van ventilatieonderdelen bestaat uit: