Ronde hulpstukken & montagematerialen

Naast de grotere ventilatiesystemen zijn kleinere onderdelen van belang. Denk aan hulpstukken of andere montagematerialen. Ook die producten heeft Lucht & Ventilatie in het assortiment.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Filteren op:

Diameter grootte

Onze hulpstukken

Lucht & Ventilatie heeft een groot assortiment aan hulpstukken en montagematerialen. Een voorbeeld zijn spiraalbuizen, ook wel spirobuizen genoemd. Onze ronde BUIS spirobuizen zorgen voor een mooi geheel aan rond kanalenwerk, inclusief eventuele bochten en hulpstukken. Met onze ophangbeugels is het ophangen van de buizen zo gedaan. Met een koppelstuk monteert u twee buizen aan elkaar en met een deksel dicht u een buis af.

Hulpstukken voor het weren van regen

Verder hebben wij diverse hulpstukken in het assortiment om regen mee te weren. Een voorbeeld hiervan zijn stormkragen. Dit zijn regenranden die regeninslag bij een dakdoorvoer of plat dak voorkomen. Ze zorgen voor een waterdichte afwerking van spirobuizen. Een dakkap weert de regen eveneens. Een ander hulpstuk is een deflectorkap: deze kap voorkomt regen in het kanaal. Het regenwater wordt opgevangen en afgevoerd via het pijpje aan de zijkant. Ook biedt Lucht & Ventilatie dakdoorvoeren. Dit zijn passende, waterdichte platen voor (platte) daken voor ventilatie- en rookkanalen. Verder behoort een eindstuk met vogelgaas tot ons assortiment. Dit is een eindpunt van een ventilatiekanaal of dient als uitblaas voor een ventilatorbox.

Buizen verbinden

Bovendien hebben we een aantal producten op voorraad om te verbinden. Denk aan verbindingen voor buizen en hulpstukken, zadelstukken, verlopen, T-stukken, broekstukken en bochten. Met verloopstukken verbindt u twee buizen of hulpstukken van diverse formaten met elkaar. U kunt verder buizen verbinden in verschillende hoeken met T-stukken, broekstukken en bochten.

Montagematerialen

Naast hulpstukken heeft Lucht & Ventilatie ook diverse montagematerialen in de webshop staan. Slangklemmen gebruikt u bijvoorbeeld voor het verbinden van flexibele kanalen en fittingen. Alutape is een afdichtingstape en verstrekte Ducttape is voor het maken van luchtdichte afdichtingen. De AB afdichtband verbetert eveneens de luchtdichtheid van verbindingen. Ten slotte kunt u de KB kanaal ophangbeugels inzetten om buizen op te hangen.

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.