Axiaalventilatoren

Axiaalventilatoren worden toegepast wanneer er in verhouding relatief veel lucht benodigd is t.o.v. de benodigde druk. Lucht & Ventilatie heeft een groot assortiment aan luchttechnische componenten en ventilatiemateriaal, onder andere axiaalventilatoren

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Axiaalventilatoren

Axiaalventilatoren worden toegepast wanneer er in verhouding relatief veel lucht benodigd is t.o.v. de benodigde druk. Gebruik voor het aan- of afvoeren van lucht in bijvoorbeeld omkastingen, opslagruimtes of productiehallen. Naast de standaard uitvoeringen zijn er ook uitvoeringen voor toepassingen met explosiegevaar of afvoer van hoge temperaturen.

Axiaalventilatoren onderscheiden we in eerste instantie door hun montagemogelijkheid.

Over Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie heeft een groot assortiment aan luchttechnische componenten en ventilatiemateriaal, onder andere axiaalventilatoren. Van luchtbehandelingskasten (zoals een luchtbehandelingskast met warmtewiel) en indirect gestookte heaters tot akoestische slangen tot WTW-units (met WTW-ventilator en WTW-ventielen/rozetten). Door onze snelle levertijden en uitgebreide voorraden in ons magazijn, kunnen wij snel uit voorraad leveren. Onze onderdelen zijn producten van A-kwaliteit en gemaakt door gerenommeerde producenten. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een betrouwbare werking.

Bestel makkelijk en snel via onze webshop

Selecteer de ventilatieonderdelen die u nodig heeft. Bestellen is binnen een paar klikken gedaan. Wij nemen contact op en streven ernaar de gewenste levertijd te halen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons een offerteaanvraag. Wanneer u advies of een bezoek op locatie wilt, is dat zeker mogelijk. Met onze vlotte levertijd zijn de door u bestelde ventilatieproducten binnen de kortste keren op uw locatie. Haal uw onderdelen gratis af bij ons magazijn in Kaatsheuvel of betaal een voordelige prijs per levering.