Regelingen & sensoren

Met regelingen en sensoren is het bedienen van ventilatiesystemen nog makkelijker. Lucht & Ventilatie heeft diverse opties voor een ventilator regelaar en ventilator sensor in het assortiment. Lees meer over onze producten.

Alle 2 producten

Ventilatie regelaars

Met een regelaar stelt u de ventilator gemakkelijk in. Voorbeelden van een ventilatie regelaar zijn een toerenregelaar, een MultiController of een thermostaatregelaar. Met de schakelaars uit ons assortiment is de regeling en bediening van uw ventilatiesysteem eenvoudig. Toerenregelaars zijn bijvoorbeeld handig wanneer een constante snelheid belangrijk is. Een MultiController is speciaal bedoeld voor EC-motoren. Bij een thermostaatregelaar stelt u de temperatuur in met een draaiknop, waarna de thermostaat aan de hand van de temperatuur verschillende ventilator(en) aan of uit zet.

Ventilatie sensoren

Een goede luchtkwaliteit is belangrijk voor het comfort. Sensoren meten zaken als de temperatuur en het CO2-niveau om die kwaliteit te bepalen. Wanneer een ventilator sensor aangesloten is binnen een ventilatiesysteem kan de besturing onafhankelijk uitgevoerd worden. Een voorbeeld zijn de CO2-voelers van Lucht & Ventilatie die ook temperatuur en vochtigheid meten en een 0-10V signaal uit kunnen sturen. Een ander voorbeeld van een ventilator sensor is een koolmonoxidemeter die een alarm afgeeft wanneer het gehalte koolmonoxide gevaarlijk is. Download onze brochures voor meer informatie over onze ventilator regelingen en sensoren.

Over Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie heeft een uitgebreide voorraad aan luchttechnische componenten en ventilatiematerialen. Van ventilator sensoren tot WTW-units tot luchtgordijnen. Met onze grote voorraad in ons magazijn in Kaatsheuvel bent u gegarandeerd van een snelle levering. Onze ventilatieonderdelen zijn A-kwaliteitsproducten en zijn gemaakt door gerenommeerde producenten. Op deze manier bent u te allen tijde verzekerd van een goed en betrouwbaar functioneren. Bestel gemakkelijk en snel via onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze onderdelen? Neem contact op via het contactformulier, telefonisch of met een mail en wij helpen u verder met al uw ventilatievragen.

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.