Kanaalventilatoren

Ontdek de perfecte oplossing voor uw ventilatiebehoeften met de kanaalventilatoren van Lucht & Ventilatie. Deze geavanceerde ventilatoren, waaronder de LV-Turbo Plast, LV-OKV en LV-Mini box, bieden een combinatie van superieure prestaties, efficiëntie en geluidsarme werking. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of utiliteitsbouwtoepassingen, onze kanaalventilatoren zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse ventilatiesystemen. Ontdek hoe deze ventilatoren kunnen bijdragen aan een optimale luchtkwaliteit en comfort.

Alle 8 producten

Lucht & Ventilatie biedt een uitgebreid assortiment kanaalventilatoren die voldoen aan de eisen van diverse ventilatiesystemen. Een van de prominente opties is de LV-Turbo Plast, een betrouwbare keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Deze ventilator, ontworpen voor installatie tussen luchtkanalen, combineert de voordelen van zowel centrifugale als axiale ventilatoren. Dankzij zijn unieke ontwerp levert de LV-Turbo Plast maximale efficiëntie, hoge statische druk en minimaal geluidsniveau.

Kanaalventilatoren van Lucht & Ventilatie

Een andere toonaangevende kanaalventilator in het assortiment is de LV-OKV. Met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige constructie biedt de LV-OKV optimale prestaties in diverse omgevingen, zoals kantoren, horecagelegenheden en werkplaatsen. De ventilator is voorzien van naar achteren gebogen schoepen, waardoor een gerichte luchtstroom wordt gegarandeerd met een minimaal geluidsniveau. Voor wie op zoek is naar een compacte oplossing, is de LV-Mini box een uitstekende keuze. Deze ventilator biedt eenvoudige montage, hoge opvoerhoogte en een laag geluidsniveau, waardoor hij perfect geschikt is voor toepassingen in de utiliteitsbouw. Bovendien kan het toerental eenvoudig worden geregeld, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden aan de gebruiker.

 

Wat deze kanaalventilatoren onderscheidt, is hun vermogen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende ventilatiesystemen. Of het nu gaat om rond of rechthoekig kanaalwerk, deze ventilatoren kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke installatie. Bovendien kunnen ze worden uitgerust met extra geluidsisolatie voor situaties waarin een stillere werking vereist is.

Kanaalventilatoren voor elk ventilatiesysteem

Kortom, met hun geavanceerde ontwerpen, hoogwaardige constructie en veelzijdige toepassingsmogelijkheden bieden de kanaalventilatoren van Lucht & Ventilatie de ideale oplossing voor een breed scala aan ventilatiesystemen. Bekijk al onze kanaalventilatoren in de webshop. Bestel eenvoudig en snel de kanaalventilator naar uw wens. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem contact op en we helpen u graag verder.