Indirect gestookte heaters & luchtgordijnen

Het assortiment aan ventilatiecomponenten van Lucht & Ventilatie is erg breed. Ook luchtgordijnen en indirect gestookte heaters zijn terug te vinden in onze webshop. Lees meer over deze onderdelen.

Alle 3 producten

Indirect gestookte heaters

Indirect gestookte heaters zijn watergevoede luchtverwarmers met een hoge capaciteit voor het verwarmen van gebouwen. Voorbeelden van panden waar deze heater goed tot zijn recht komt zijn productiehallen, winkels en groothandels. Bij dit moderne ontwerp heeft u de keuze tussen drie verschillende kleuren. Bovendien zijn de heaters uitgerust met drie diverse standen, waardoor u altijd het gewenste binnenklimaat creëert voor in uw pand.

Luchtgordijnen

Een luchtgordijn is een type ventilatiesysteem dat twee verschillende omgevingen scheidt. Het apparaat creëert een luchtbarrière in de deuropening. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld winkels en panden door snelle luchtverplaatsing de temperatuur bij de ingang op peil houden. Lucht & Ventilatie heeft een groot aantal moderne LGO-luchtgordijnen in het assortiment. Zo is er het verschil tussen de standaard LGO luchtgordijnen en de LGOPRO industriële luchtgordijnen, speciaal voor bijvoorbeeld de ingangen van gebouwen of industriële roldeuren. Ook heeft u de keuze tussen opties als met of zonder waterwisselaar, elektrisch element of deurschakelaar.

Over Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie biedt een groot assortiment aan luchttechnische onderdelen en ventilatiematerialen. Van roosters tot WTW-units tot luchtgordijnen. Met onze snelle levertijd en grote voorraden in ons magazijn bent u gegarandeerd van een snelle levering uit voorraad. Onze ventilatiecomponenten zijn A-kwaliteitsproducten en zijn geproduceerd door gerenommeerde producenten. Op deze manier bent u te allen tijde verzekerd van een juiste en betrouwbare werking. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze producten? Neem contact op en wij helpen u verder met al uw ventilatievragen.