Rook- en warmteafvoerventilatoren (HWA)

Maak kennis met de gecertificeerde Rook- en Warmteafvoerventilatoren (RWA) van Lucht & Ventilatie, ontworpen om bij branduitbraken effectief rook te verwijderen en zo de veiligheid te waarborgen. Met diverse uitvoeringen en een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, bieden onze RWA ventilatoren essentiële oplossingen voor een veilige evacuatie.

Alle 10 producten

Rook- en Warmteafvoerventilatoren (RWA)

Ontdek de gecertificeerde Rook- en Warmteafvoerventilatoren (RWA) van Lucht & Ventilatie, een essentieel component voor veiligheidskritieke omgevingen. Gecertificeerd volgens EN 12101-3:2015 in klassen F200, F300, F400 en F600, zijn onze RWA ventilatoren ontworpen om rook effectief af te voeren bij branduitbraken. Door het minimaliseren van verstikkingsgevaar en het creëren van rookvrije vluchtwegen dragen ze bij aan een veilige evacuatie. Onze RWA ventilatoren zijn veelzijdig inzetbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder axiaal-, centrifugaal-, dak- en boxventilatoren. Dit maakt ze geschikt voor diverse toepassingen en installatiebehoeften, zowel in industriële als commerciële omgevingen.

 

Naast onze RWA ventilatoren bieden we een uitgebreid assortiment aan luchttechnische componenten en ventilatiematerialen. Van luchtbehandelingskasten met warmtewielen tot geluiddempende slangen en warmteterugwinningsunits met ventilator (WTW-units), ons assortiment is ontworpen om aan al uw ventilatiebehoeften te voldoen.

Bestellen bij webshop Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie streven we naar maximale klanttevredenheid door het leveren van hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. Met efficiënte levertijden en een ruime voorraad in ons magazijn, zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van uw bestelling. Bestellen bij Lucht & Ventilatie is eenvoudig en snel via onze online winkel. Of u nu op zoek bent naar RWA ventilatoren of andere ventilatieonderdelen, ons gebruiksvriendelijke bestelproces maakt het mogelijk om binnen enkele minuten uw bestelling te plaatsen. Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen. Kies voor de veiligheid en betrouwbaarheid van Lucht & Ventilatie en verzeker uzelf van hoogwaardige ventilatieoplossingen voor uw gebouw.

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.