Kanaalverwarmers

Met een elektrische kanaalverwarmer beoefent u invloed uit op de temperatuur van het binnenklimaat in een ruimte. U kunt kiezen uit een elektrische kanaalverwarmer en opties met warm water. Geef uw gewenste mediumtemperaturen en luchtcondities door en Lucht & Ventilatie maakt eenvoudig een selectie.

Alle 12 producten

Filteren op:

Aantal fasen
Capaciteit
Aantal rijen
Diameter grootte
Aantal volt

Wat is een (elektrische) kanaalverwarmer?

Met een kanaalverwarmer is het mogelijk de temperatuur van de aangevoerde lucht te laten stijgen of constant te houden. Zo bepaalt u zelf de ideale samenstelling van het binnenklimaat voor uw ruimte/pand. Wanneer u ervoor kiest een kanaalverwarmer in het ventilatiesysteem te installeren, heeft u meer controle over de temperatuur van de aangevoerde lucht. Kanaalverwarmers sluit u rechtstreeks aan op de ventilatiekanalen.

Kanaalverwarmers met allerlei opties

Lucht & Ventilatie heeft diverse kanaalverwarmers op voorraad. Zo hebben we elektrische kanaalverwarmers en varianten met warm water in ons assortiment. Ook is er de keuze tussen een ronde kanaalverwarmer voor ronde ventilatiekanalen of een rechthoekige verwarmer voor rechthoekige kanalen. Naast verwarmers hebben we ook kanaalkoelers in het assortiment.

 

Bovendien zijn er kanaalverwarmers met extra opties zoals een ingebouwde regeling (eventueel via 0-10 volt) en een temperatuursensor waardoor het beheren van de gewenste temperatuur nog eenvoudiger is. Verder zijn opties als een verwarmer met drukverschilschakelaar, flowsensor of externe regelaar mogelijk. Kies de diameter en de capaciteit die voor uw ventilatiesysteem nodig zijn. Heeft u vragen of opmerkingen? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier, telefonisch of via de mail.

Elektrische kanaalverwarmers op maat

We leveren kanaalverwarmers in diverse vormen, denk aan rond of vierkant. Zit het formaat dat u nodig heeft voor uw ventilatiesysteem er niet bij? Lucht & Ventilatie levert ook verwarmers op maat. Wij leveren een kanaalverwarmer in de door u gewenste afmetingen en eventueel met de gewenste materialen of afwerkingen. Voorbeelden van op maat gemaakte verwarmers zijn kanaalverwarmers voor de industrie, luchtbehandelingskasten, drogingsprocessen, warmtetoepassingen en ventilatie-installaties. De levertijd voor deze speciale verwarmers gaat altijd in overleg.

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.