Boxventilatoren

Lucht & Ventilatie biedt een verscheidenheid aan ventilatoren, waaronder boxventilatoren. Met ons uitgebreide assortiment hebben we altijd een ventilator die aan uw wensen voldoet op voorraad. Hieronder vindt u meer informatie over deze specifieke ventilatoren.

Alle 5 producten

Boxventilatoren

Boxventilatoren kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: direct aangedreven en V-snaar aangedreven centrifugale ventilatoren. Ze zijn uitgerust met schoepen die naar voren of naar achteren zijn gebogen en zijn geïntegreerd in een geluidsgeïsoleerde behuizing. De panelen van deze ventilatoren zijn gemakkelijk te verwijderen voor inspectie en onderhoud. Ze bieden verschillende opties voor luchtuitlaat en zijn beschikbaar in modellen die geschikt zijn voor hoge temperaturen, tot wel 200°C continu, en gecertificeerd zijn voor temperaturen tot 400°C gedurende 120 minuten.

Over Lucht & Ventilatie

Lucht & Ventilatie biedt een breed scala aan luchttechnische componenten en ventilatiematerialen, waaronder boxventilatoren. Ons assortiment omvat luchtbehandelingskasten (waaronder die met een warmtewiel), ventilatieroosters, kanaalventilatoren, geluiddempende slangen, indirect gestookte heaters en warmteterugwinningsunits met ventilator (WTW-units). Daarnaast vindt u verschillende soorten ventilatoren in onze online winkel, zoals centrifugale ventilatoren. Dankzij onze efficiënte levertijden en ruime voorraad in ons magazijn kunnen we snel leveren. Onze producten van A-kwaliteit zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten, waardoor u altijd kunt vertrouwen op hun goede prestaties.

Bestel gemakkelijk en snel via onze online winkel

Begin met het selecteren van de ventilatieonderdelen die u nodig heeft voor uw gebouw. Het bestelproces duurt slechts enkele minuten. Zodra uw bestelling is geplaatst, nemen wij contact met u op en streven wij ernaar om de gewenste levertijd te halen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons dan een offerteaanvraag. Als u advies nodig heeft of als u een bezoek op locatie wenst, staan wij daar natuurlijk voor open. Dankzij onze snelle levertijd heeft u uw producten binnen de kortste keren bij u thuis. U kunt ervoor kiezen om uw ventilatieonderdelen zonder extra kosten af te halen bij ons magazijn in Kaatsheuvel, of u kunt een voordelige levering regelen.