Warmteterugwinning in de wand

De WTW-WAND is een decentrale warmteterugwinunit voor één ruimte of kamer.
De unit wordt geleverd met een keramische warmtewisselaar met een maximaal warmteterugwinrendement van 90% (het nominale warmteterugwinrendement is η = 74,3% volgens EN 13141-8: 2011).

De energiezuinige EC-ventilator verandert de stromingsrichting elke 70 seconden om te wisselen tussen luchttoevoer en luchtafvoer. Een laag energieverbruik en een extreem laag bedrijfsgeluid maken deze warmteterugwinunit tot een perfecte oplossing voor non-stop werking.

De warmteterugwinunit heeft drie snelheidsniveaus, afhankelijk van de grootte en de eisen van de ruimte. WTW-WAND-100-25 biedt voldoende luchtverversing voor ruimtes tot 19m2. WTW-WAND-150-60 biedt voldoende luchtverversing voor ruimtes tot 45m2.

Van de WTW-WAND zijn 3 types verkrijgbaar:

WTW-WAND (voor de regeling kan men de WTW-WAND-CONTR-I gebruiken)
WTW-WAND-RC-150-60 (met afstandsbediening)
WTW-WAND-WiFi-150-60 (WiFi)

Voor alle types geldt dat men meerdere units (van hetzelfde type) aan elkaar kan koppelen.Men kan dus het “standaard” type WTW-WAND toepassen met 1 stuks WTW-WAND-CONTR-I of meerdere types WTW-WAND-RC-150-60 met 1 stuks afstandsbediening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.