Nieuwbouw specialist verpakkingsmachines

Deze fabriek in Gilze is specialist in tweedehands Multivac machines, revisies en omzettingen voor de Europese markt. Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het reviseren en onderhouden van verpakkingsmachines. Voor de nieuwbouw hebben wij onze luchtbehandelingskasten mogen leveren.

De expertise ligt op het gebied van revisies, conversies en upgrades van thermoforming verpakkingsmachines, traysealers, vacumeer machines en bij behorende onderdelen. Met in-house productie en de know-how, garanderen zij een hoge kwaliteit en flexibiliteit, evenals minimale levertijden. De machines worden opgebouwd met originele Multivac onderdelen of vervangende artikelen met gelijke specificaties die voortdurend geoptimaliseerd en ontwikkeld worden aan de eisen van de klanten.

Het bedrijf heeft als voornaamste activiteit machinebouw, tevens in-en verkoop, onderhoud en revisie van machines voor de food industrie.

Het bedrijf is in 1991 opgericht in een oude garage. Inmiddels uitgegroeid tot een goed gestructureerd en gesitueerd bedrijf in Industrieterrein Midden-Brabant Poort te Gilze.

Het klantenbestand bestaat voor 90% uit klein tot middelgrote bedrijven die zich richten op de Food industrie. Het werkgebied is hoofdzakelijk Zuid-Nederland en België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *