Lucht & Ventilatie: groothandel voor complete, luchttechnische (totaal)installaties

Met een assortiment van ruim 8.000 artikelen is http://www.luchtenventilatie.nl dé groothandel voor complete, luchttechnische installaties. Ons assortiment biedt vele oplossingen op het gebied van luchtverdeling (roosters, kanalen en hulpstukken), brandveiligheid (brandkleppen) en luchtbehandeling (koelers, geluiddempers, ventilatoren (in een ventilatiebox) en WTW-units).
Met onze luchttechnische componenten en systemen dragen wij bij aan de realisatie van een gezond binnenklimaat, geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype. Dit alles combineren wij met een zeer grote voorraad en een uitstekende, logistieke dienstverlening.

Binnen onze dienstverlening staat niet alleen het leveren van de juiste oplossing centraal, maar treden we ook op als kennispartner. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, zijn wij in staat om voor elk luchttechnisch vraagstuk een passend antwoord bieden, waarbij deze uiteraard voldoet aan de geldende normen en eisen.

Binnen Lucht & Ventilatie kiezen we bewust voor een persoonlijke klantbenadering, waarbij we optreden als een verlengstuk van de organisatie van de klant. De focus binnen onze adviezen ligt op het selecteren van componenten om zo in een juiste luchtkwaliteit te voorzien. Door onze kennis en ervaring te delen, zetten we onze expertise in om het binnenklimaat in woon- en werkomgevingen niet alleen gezonder en veiliger te maken, maar daarnaast ook duurzaam en meer energie-efficiënt.

U kunt eenvoudig ons assortiment bekijken via onze website http://www.luchtenventilatie.nl waar u direct de netto (stuks)prijzen en de actuele voorrad kunt zien en uw eventuele bestellingen kunt plaatsen via onze webshop. Voor vragen neem contact met ons op: 085 130 48 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *