Engelse pub krijgt WTW-installatie

Lucht & Ventilatie heeft de opdracht mogen ontvangen voor levering van de WTW-installatie welke zal zorgen voor de luchtverversing van deze Engelse pub welke in 1997 is geopend. Deze Engelse pub wordt veel bezocht door studenten onder andere vanwege de wekelijks gehouden pubquiz.

Het programma “Spijkers met koppen” van radio 2 wordt hier live vanuit de bar opgenomen.

Wij gaan hier onze WTW-HR 2300 luchtbehandelingskast leveren geschikt voor een buitenopstelling. De kast is voorzien van een hoog rendement aluminium tegenstroomwisselaar welke een maximaal rendement (afhankelijk van de luchtcondities) van 84% bereikt. Als aanvulling is er nog een naverwarmer op warm water in de kast geplaatst om tot een temperatuur van 22 graden Celsius te kunnen verwarmen.

De kast is voorzien van zeer energiezuinige plugfans met EC-motoren en zo geselecteerd dat een zo laag mogelijk geluidsniveau en energieverbruik wordt gegarandeerd. De filters in deze kast zijn ePM 2,5 70% in de toevoer en ePM 10 50% in de retour welke eenvoudig uitwisselbaar zijn.

Voor de regeling is gekozen voor een stand alone plug & play geintegreerde regeling waar, bij levering, alles in de kast is voorbedraad en al aangesloten is op de regelprint. Dit betekent dat de vorstbeveiliging voor de tegenstroomwisselaar, de sturing van de bypass en de sturing van de ventilatoren in de regeling zijn opgenomen. Met de meegeleverde afstandsbediening is de unit eenvoudig in te regelen en kan men meerdere kloktijden programmeren. Dit is ook mogelijk door direct de laptop op de unit aan te sluiten zonder enige benodigde software. Voor dit project is de unit ook voorzien van CO2 regeling waardoor de unit zal optoeren bij een stijgend CO2 niveau zodat er nog energiezuiniger geventileerd kan worden.

Ook nieuwsgierig naar onze mogelijkheden met luchtbehandelingskasten?, neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon: 085 130 48 20 of per mail: info@luchtenventilatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.