Zwembad en duikcentrum voorzien van ventilatie

Positief ondernemerschap! Zo mag je het zeker noemen. En natuurlijk goed nieuws in sombere corona-tijden. Duikcentrum MaiDiving verhuisde dit jaar naar een prachtig nieuw onderkomen. In juli 2021 is het nieuwe duikcentrum geopend naast zwembad Albrandswaard aan de Albrandswaardsedijk 188 in Poortugaal.

Duiken in Nederland

Het nieuwe duikcentrum heeft een winkelruimte van 75 m2, een duikerslounge met spoelgelegenheid en op de eerste verdieping een open lesruimte die kan worden aangepast naar groepsgrootte. Het gebouw is met duurzame materialen gebouwd en moet door het gebruik van slimme technologieën klimaatneutraal functioneren.

De bouw is gestart in februari 2021. De officiële opening stond gepland begin juli. MaiDiving startte in januari 2016 als kleinschalige duikschool. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een 5* Instructor Development Center. Het duikcentrum heeft een team van twintig duikinstructeurs die de verschillende PADI-opleidingen met veel passie verzorgen. 

Lucht & Ventilatie heeft zowel de ventilatie van het zwembad als de ventilatie van het duikcentrum in opdracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.