Oplevering kantoorpand Waalwijk

Nu de meeste van ons weer terug zijn na een welverdiende vakantie kijken wij als Lucht & Ventilatie even terug naar een project wat net voor de vakantie speelde en wat door de goede samenwerking tussen de opdrachtgever, het bouwbedrijf, de kanalenfirma en wij als leverancier / installateur een succesvol resultaat heeft opgeleverd.

Het betreft hier een bedrijfspand op het industrieterrein van Waalwijk waar een deel van het pand gestript moest worden en compleet moest worden voorzien van nieuwe roosters, verlichting, plafonds, schilderwerk, vloeren, wanden en kozijnen, het aanpassen van het sanitair etc.. Lucht & Ventilatie kreeg de opdracht om alle toevoer- en retourroosters inclusief geluidgedempte slangen, kleppen en verdere toebehoren te leveren inclusief de montage ervan.

Deze opdracht ontvingen wij op 3 juli een behoorlijke uitdaging; het pand moest namelijk voor 1 augustus worden opgeleverd. Door onze ruime voorraad en ons recent in gebruik genomen tweede magazijn waren de materialen gelukkig uit voorraad leverbaar. De volgende uitdaging was een installateur / montagefirma te vinden die voor de vakantie nog tijd had om de gehele ventilatie te monteren.

Uiteindelijk hebben wij dit naar ons toegetrokken en werden de ventilatiewerkzaamheden eind juli al opgeleverd. Voor de inblaasroosters zijn onze lichtgewicht PB plenumbakken met zij-aansluiting toegepast met wervelrooster welke altijd compleet met benodigde bevestigingsmaterialen worden geleverd. Voor de retour hebben we onze PPR geperforeerde roosters toegepast met een zichtdicht glasvliesdoek.

Een prachtig eindresultaat in amper 4 weken tijd en nog veel belangrijker; een tevreden opdrachtgever en gebruiker! Voor meer informatie kunt u naar onze website www.luchtenventilatie.nl of neem contact met ons op via info@luchtenventilatie.nl of bel ons op 085 130 48 20

Lucht & Ventilatie: voor al uw luchttechnische projecten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.