Oplevering kantoor Breda

Voor een afvalverwerkingsbedrijf in Breda hebben wij de opdracht gekregen om voor hun nieuwe kantoor de complete luchtbehandeling te verzorgen. Dit betekent dat we behalve de WTW-unit buiten op het dak ook alle kanalen, regelkleppen en roosters hebben mogen leveren en monteren.

De WTW-unit is voorzien van een hoog rendement aluminium tegenstroomwisselaar, EC ventilatoren, filters en een complete plug & play regeling. Uiteraard voldoet de kast aan de laatste ErP Ecodesign EU verordening 1253/2018.

De luchtsnelheid door de kast komt uit op V1 volgens de EN13053, de mechanische stabiliteit D1, luchtlekkage L1 en koudebrugklasse TB1 volgens EN 1886.

Levering en montage kanalenwerk

Voor dit project hebben wij ook het tekenwerk voor de kanalen laten verzorgen en het gehele kanalenwerk en roosters inclusief de montage in opdracht gekregen.

Mooi project met een tevreden klant en eindgebruiker!

Indien u ook meer wil weten van onze WTW’s en luchtbehandelingskasten, roosters of andere componenten ga dan naar onze website http://www.luchtenventilatie.nl of neem contact met ons op via info@luchtenventilatie.nl. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 085 130 48 20.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *