Medisch Centrum in uitvoering

Lucht & Ventilatie is gekozen voor de realisatie van een nieuw Medisch Centrum. Wij gaan hier de complete luchtbehandeling (LBK, levering en montage kanalenwerk en alle appendages) realiseren van de ontwerpfase tot de oplevering.

Dit houdt in dat onze tekenaar het kanalenwerk compleet dubbellijnig heeft ingetekend inclusief de benodigde kleppen en PLAF plafondroosters voor in het systeemplafond: https://www.luchtenventilatie.nl/roosters/systeemplafond-inleg/

Voor de retour is er gekozen voor geperforeerde PPR plafondroosters voor in het systeemplafond met plenumafzuiging via de gangen: https://www.luchtenventilatie.nl/roosters/systeemplafond-perfoplaat/ Verder zijn er regelkleppen/servo kleppen: https://www.luchtenventilatie.nl/regelkleppen/ronde-regelklep-geschikt-voor-servomotor/ aangebracht met servomotoren: https://www.luchtenventilatie.nl/regelingen-sensoren/servomotoren/ welke met een 0-10V signaal open en dicht gestuurd worden naarmate CO2 percentages in de ruimten stijgen.

Uiteraard is de luchtbehandelingskast: https://www.luchtenventilatie.nl/luchtbehandelingskasten/luchtbehandelingskasten/ welke we hier gaan toepassen voorzien van een constante drukregeling zodat dit prima geregeld kan worden. De kast is voor buitenopstelling en is verder voorzien van een hoog rendement tegenstroomwisselaar en dempers aan de gebouwzijde omdat het Medisch Centrum nabij een woonwijk wordt gerealiseerd.

Lucht & Ventilatie is gespecialiseerd in het leveren van ventilatiecomponenten; van luchtbehandelingskast tot uitblaasrooster en alles wat hiertussen aanwezig is. Denk hierbij aan verwarmers, koelers, geluiddempers, VAV regelaars etc. Kijk ook op onze website: https://www.luchtenventilatie.nl/ Normaal gesproken leveren en monteren wij niet het gehele kanalenwerk maar voor dit project was nadrukkelijk de wens om wel alles compleet te realiseren, ook dat is dus geen enkel probleem bij ons.

Mocht u meer informatie wensen of eventuele projecten hebben waar wij iets in kunnen betekenen dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 085-130 48 20 of mail ons op info@luchtenventilatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.