Installatie Vakdagen Hardenberg

Voor gratis registratie: https://register.visitcloud.com/survey/3ineh8akeclvc?actioncode=NTWO000127SOY&partner-contact=07v9xfk5hhc6d

Installatie Vakbeurs wordt Installatie Vakdagen. De nieuwe naam sluit beter aan bij de veranderende informatiebehoefte in de sector. Bovendien wordt de gebouwbeheerder toegevoegd als primaire bezoekersdoelgroep, naast de installateur. De nieuwe huisstijl doet meer recht aan het uitgangspunt dat het event de verbindingsplek is voor de installatietechniek. Installatie Vakdagen wordt op 12, 13 en 14 september gehouden in Evenementenhal Hardenberg.

Ook Lucht & Ventilatie zal deelnemen aan de Installatie Vakdagen. Wij zijn te vinden op stand SU2. Wij zullen hier een aantal van onze energiezuinige en innovatieve producten laten zien zoals:

-Onze KK kanaalkoelers klasse D luchtdicht volgens de EN15727
-Onze kunststof centrifugaalventilatoren
-Onze geluiddempers in een bocht
-Onze wervelroosters met lichtgewicht plenumbak

Voor meer informatie kunt u naar onze website www.luchtenventilatie.nl of neem contact met ons op via de mail: info@luchtenventilatie.nl
Telefonisch zijn we bereikbaar op telefoonnummer: 085 130 48 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.