CO2-meter verplicht op scholen

Onlangs is besloten dat scholen verplicht worden om in elk klaslokaal een CO2-meter op te hangen om de luchtkwaliteit te meten. Het kabinet drong daar al meermaals op aan en stelde miljoenen beschikbaar voor de aanschaf, maar nog altijd heeft 40 procent van de scholen geen CO2-meter in elke klas. Zie het artikel op: https://www.bd.nl/politiek/geduld-met-scholen-is-op-kabinet-verplicht-co2-meter~af016af6/?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20221003&utm_userid=&ctm_ctid=505b8c56425ada6ca50dd230851be391
Met dank aan: bd.nl

CO2 meters helpen om de luchtkwaliteit in een klaslokaal continu te bewaken. Dit is hard nodig blijkt wel uit de vaak hoge CO2-waardes welke gemeten worden. Leerlingen en leerkrachten kunnen hierdoor concentratieproblemen ondervinden of ziek worden.

Als specialist op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling hebben wij een 2 tal luchtkwaliteitsmeters op voorraad genomen die niet alleen in de scholen maar ook in kantoren en bij particulieren prima hun werk kunnen doen.

De https://www.luchtenventilatie.nl/producten/verbetering-luchtkwaliteit/co2-monitor-en-datalogger-inclusief-digitaal-dashboard/ CO2-meter is makkelijk in gebruik. Door op het juiste moment te ventileren voorkomt u een slechte luchtkwaliteit in uw leefruimte. De CO2-meter geeft via een duidelijk scherm het koolstofdioxide-gehalte, de temperatuur en de luchtvochtigheid aan en is daardoor geschikt voor snelle metingen thuis of op kantoor, maar ook voor op scholen of kinderdagverblijven.

De data is eenvoudig inzichtelijk zonder WiFi, apps of een andere ingewikkelde installatie. De data wordt nergens anders opgeslagen en is alleen voor u inzichtelijk. Uit voorraad leverbaar voor €112,50 per stuk.

De https://www.luchtenventilatie.nl/producten/verbetering-luchtkwaliteit/co2-temperatuur-relatieve-vochtigheidsmeter/ CO2 meter is zeer compact (B70 mm x H88 mm x D35 mm) en is eenvoudig toepasbaar in woningen, restaurants, scholen of andere ruimtes waar men een real-time weergave wenst van het CO2-gehalte, de temperatuur en de relatieve vochtigheid.

Deze meter heeft geen log-functie waar eerder gemeten waarden worden opgeslagen en terug kunnen worden gelezen. Op het kleurenscherm verandert de kleur afhankelijk van het gemeten kooldioxydegehalte. Uit voorraad leverbaar voor €49,00 per stuk.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op per e-mail: info@luchtenventilatie.nl of telefonisch via telefoonnummer +31(0)85 130 48 20. Door naar onze website te gaan en in te loggen in onze webshop kunt u ze direct bij ons bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *