Rechte geluiddempers en bochten

Al bekend met onze GB geluidgedempte bochten en onze GR rechte geluiddempers? Verkrijgbaar in vele diameters en lengtes. De geluiddempers zorgen voor een maximale demping in de verschillende octaafbanden.

De GB geluidgedempte bocht wordt gebruikt voor ventilatiesystemen waarbij de rechte demper GR of GRG niet geplaatst kan worden vanwege de lengte. De geluidgedempte bocht wordt voorzien van rubberen afdichtingen.
De geluidgedempte bochten worden vanaf diameter 355 mm voorzien van 2 los geleverde flenzen met rubberen afdichtingen. Geluidgedempte bochten met 50 mm isolatie zijn verkrijgbaar in de diameters: 125 / 160/ 200 / 250 / 315 mm. Geluidgedempte bochten met 100 mm isolatie zijn verkrijgbaar in de diameters 125 / 160 / 200 / 250 / 315 / 400 / 500 / 630 mm. Voor meer informatie neem contact met ons op via tel.nr. 0851304820 of kijk op: https://www.luchtenventilatie.nl/producten/geluiddempers/geluid-gedempte-bocht/


De geluidgedempte bocht bestaat uit 2 delen. Het binnenste deel bestaat uit geperforeerd plaatstaal. De ruimte tussen binnenste en buitenste deel is opgevuld met geluidsabsoberend materiaal. Het binnenste deel is geisoleerd met stof om te voorkomen dat geluidsabsorberend materiaal meegezogen wordt in het kanaal. De behuizing van de GB geluidgedempte bocht is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal.

De GR rechte geluiddempers worden voorzien van flenzen met rubberen afdichtingen, vanaf diameter 355 mm worden ze voorzien van 2 los geleverde flenzen met rubberen afdichtingen.
De rechte geluiddempers zijn verkrijgbaar met 50 mm of 100 mm isolatie, afhankelijk van de buitendiameter van de demper.


De rechte geluiddemper bestaat uit 2 delen. Binnenste deel bestaat uit geperforeerd plaatstaal. De ruimte tussen binnenste en buitenste deel is opgevuld met geluidsabsoberend materiaal van glaswol
De behuizing van de GR rechte geluiddemper is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal. Voor meer informatie neem contact met ons op via tel.nr. 0851304820 of kijk op: https://www.luchtenventilatie.nl/producten/geluiddempers/rechte-geluiddemper/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *