Horeca boxventilatoren

Wij hebben de opdracht mogen ontvangen voor het leveren van onze horeca boxventilatoren voor een vleesverwerker in Best. Deze boxventilatoren hebben een motor buiten de luchtstroom en kunnen eenvoudig worden gereinigd doordat de inspectiedeur naar buiten kan worden gedraaid en men direct bij het waaiergedeelte komt.

Onze horeca boxventilatoren worden geleverd met een ondersteuning voor plaatsing op het dak. Ze hebben een mogelijkheid om te regelen in toerental of eventueel 0-10V via EC regeltechniek. De temperatuur van de af te zuigen lucht mag maximaal 120 graden Celsius zijn en de boxventilator is voorzien van een condens- en vetafvoer.

Als extra accessoires zijn er onder andere een wandconsole verkrijgbaar voor ophanging tegen de wand, een weersbestendige kap voor plaatsing over de motor en diverse regelingen. De ventilatoren zijn leverbaar (afhankelijk van de uitvoering) tot wel 20.000 m3/h.

Neem contact met ons op als u er meer over wil weten: info@luchtenventilatie.nl of bel ons op 085-1304820

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen over ons assortiment? Team Lucht & Ventilatie staat ook op WhatsApp voor je klaar, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.