Restaurant Casteren

Voor een restauarant in Casteren hebben wij onlangs een nieuwe luchtbehandelingskast met hoog rendement warmteterugwinning mogen leveren ter vervanging van de bestaande LBK.

De unit heeft een luchthoeveelheid van 2500 m3/ bij 200 Pa, is Eurovent gecertificeerd en voldoet aan label A+ volgens de Eurovent klasse. Uiteraard voldoet de unit ook aan de laatste ErP2018 eisen.

De LBK wordt ter plaatse voorzien van een aanzuig- en afblaaskap en is voorzien van 50 mm dikke geisoleerde panelen. Verder heeft deze unit een apart deel met DX-batterij, zodat zowel koeling als verwarming mogelijk is met deze LBK.

Verder een bedrade geintegreerde regeling in de unit voorzien van de benodigde sensoren en servomotoren en een bedieningspaneel (eventueel Modbus/BacNet) waar men de diverse gewenste parameters kan instellen.

Deze compacte units zijn verkrijgbaar in een “standaard” serie maar het is ook mogelijk om units te verkrijgen tot maar liefst 120.000 m3/h in een:
-Hygienische uitvoering
-Zwembad uitvoering
-Marine uitvoering
-Plafond uitvoering

Deze units worden al geproduceerd vanaf 1967 en worden al geleverd aan 40 verschillende landen over de wereld. Lucht & Ventilatie is onlangs een samenwerking aangegaan voor de Nederlandse markt.
Voor meer informatie of offerte-aanvragen neem contact met ons op via info@luchtenventilatie.nl of bel ons op +31 (0)85 130 48 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *